Van Tuijl Verhuur is op 1 april 2009 begonnen als een hobby die steeds groter werd, eerst een tent en een paar statafels al snel kwam steeds meer bij. Omdat er veel feesten waren van 50 jarigen moest er ook maar een abraham en sarah pop komen. Ook zijn er toen al snel feestartikelen gekomen die bekeken en gekocht konden worden bij het afhalen van de opblaasfiguren. Inmiddels hebben we diverse opblaasfiguren in ons assortiment, en worden ze ook door van tuijl verhuur ontworpen en gemaakt, bijvoorbeeld het feestvarken en de ouwe zak zijn een eigen productie waar van tuijl verhuur modelrecht op heeft.

Sinds een paar jaar zijn we onder de naam badkamerverhuur Friesland begonnen met het verhuren van mobiele badkamers, die ingezet worden door heel noord Nederland bij verbouwingen van badkamers. Zowel voor particulieren als voor grote bouwbedrijven zijn we regelmatig op pad om de klant van een tijdelijke badkamer te voorzien.

Na bijna 6 jaar vanuit Kollumerzwaag gewerkt te hebben, zijn we vanaf 16-10 2015 verhuisd naar Driezum vanuit die locatie kunnen we alles straks vanaf huis aanbieden en laten zien.

Per Februari 2017 hebben we Friesland Attractie Verhuur overgenomen en wordt in de loop van de tijd verder uitgebouwd tot een nieuwe afdeling van ons bedrijf.

Van Tuijl Verhuur